Kontakt Boka pass Inspiration

Vattenvana barn/vuxen

Vattenvana Vuxna, enskilt eller i grupp

Här får du mer kunskap om hur vattnet funkar å även om hur du funkar i vatten, få en förståelse för vad som händer i din kropp på land å i vattnet.
Har du en dröm å vilja att bli trygg i vatten? Vattenvana för vuxna är som gjort för dig!
Jag är bla utbildad Gilla vatten instruktör, Havslivräddare, simlärare å instruktör i vattenträning, 2014-2016.
Du Kan, Du Vill, Du Vågar!! Det är aldrig försent för förändring!
Jag ser fram mot att träffa dig å få följa dig å din utveckling på vägen :) 
Klicka här för priser

  

"Inger, blev medlem hos Kom å Hälsa i juni 2016"
Inger är en av deltagarna som gått "Vattenvana vuxna" för mig. Hennes utmaning var inte primärt simningen utan att övervinna sin rädsla att känna sig fri med att simma med huvudet under vattenytan, simma på djupare vatten å dyka i från land. Torsdagen den 2/8-18 utmanade sig Inger genom att simma i öppet vatten, från piren till bryggan å tillbaka, ca 1200 m. Jag å livbojen simmade med bredvid henne å den lycka, styrka å stolthet som hon visade med hela sitt kroppsspråk när hon kom upp på land igen kommer jag minnas med värme, stolthet, kärlek å givetvis blir jag med inspirerad av hennes bragd.

Vi människor är landdjur å när vi kommer ner i vattnet händer det fysiologiska å psykologiska saker med å i oss som vi lär oss å förstå å hantera i denna kurs. Det är jättevanligt att vi har något litet eller stort "trauma" förknipppat med upplevelser i å kring vatten i vår ryggsäck som gör att vi begränsas i vår vardag även i vuxen ålder. Känner vi oss begränsade kan vi inte leva i vår vardag fullt ut å detta kan du med min hjälp komma igenom å jag garanterar dig att du kommer känna dig stolt å ännu lite starkare i kropp, knopp å själ å det leder ju till en ökad kvalité i din vardagshälsa.