Kontakt Boka pass Inspiration

Passbeskrivning!

 

 

I den här menyn klickar du dig fram bland mina olika gruppass som ingår i ditt medlemskap i utbildningsgymmet. Det är inte alla pass som är igång samtidigt utan jag byter mellan dessa lite beroende årstid, förutsättningar, målsättningar osv. 

Alla pass är utformade av mig själv, allsidiga pass med mycket tanke bakom å jag håller en röd tråd genom gruppassen måndag-torsdag. Jag håller i alla pass själv vilket gör att jag kan följa dig i din träning utan några mellanhänder å vägleda dig individuellt.
Jag vill att du ska få med dig kunskap härifrån som du även applicerar i din vardag å på jobbet för en god vardagshälsa nu och i framtiden. Schema för gruppass

 

Hört från Kunder

"Jag går på Kom å Hälsa för det är lagom stort. Jag tycker att det är trevliga lokaler. Jag märker att jag blivit starkare i kroppen & knoppen. Det är så varierade gruppass & dom är individuellt anpassade av Johanna. Hon har koll & tipsar så man lär sig göra rätt rörelser & även skaderisken blir lägre. Det tycker jag är viktigt." 

//medlem sedan maj 2014, kvinna 50+

"Jag tycker det är jobbigt att träna på gym, jag är inte jättebekväm med alla olika maskiner som finns och en osäkerhet har funnits hos mig om jag gör rätt eller hur jag ska göra och till detta är det mycket människor på samma yta vilket blir jobbigt för mig. Mitt mål har varit fokuserat på att bli smal för att må bra men jag har inte haft motivationen och inte riktigt trivts. Samma tänk hade jag när jag klev in på Kom å Hälsa 2015. Idag när jag pratar om min hälsa och varför jag tränar varierat, har jag breddat mitt hälsotänk vilket innebär att jag har släppt hetsen kring min yttre fasad och känner mig mer harmonisk i mig själv. Jag tränar idag för att jag vill vara stark i min kropp för att orka vara gravid i framtiden och komma tillbaka till min kropp igen på ett skonsamt sätt även efteråt, jag vill kunna prestera och orka med mitt jobb och ha ork över till min fritid, jag kan glädjas mer och fler stunder på dagen idag. Jag lär mig hela tiden hur jag ska tänka och träna "rätt" för att få ett långsiktigt och hållbart resultat och baka in rörelse i min livsstil.

//medlem sedan augusti 2015, Kvinna 25+