Kontakt Boka pass Inspiration

Träningsresa

---------------------

Aktiv semester i kropp, knopp å själ (den här träningsresa arrangeras av Kom å Hälsa)

 

I min strävan att utveckla utbudet till mina kunder och medlemmar startar Kom å Hälsa ett nytt kapitel tillsammans med ---------------- som samarbetspartner,
en riktigt härlig & unik träningsresa med fokus på vardagshälsan!!
"Målsättningen är att du ska komma hem som dig själv- men starkare i kropp, knopp & själ"

Vi vill arrangera en inspirerande resa med både massor av träning, rörelse och bra förutsättningar för sol och värme. Som resmål har vi valt ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------. Här finns fantastiska möjligheter för oss att bedriva träning samtidigt som vi bor bra och äter gott.

Som deltagare vill vi att du tillsammans med nya och gamla vänner ska få uppleva massor av härlig träning under en rolig och intensiv men samtidigt avkopplande vecka som kommer att stärka dig både fysiskt och mentalt. Vi kommer att blanda gruppträningspass med Jåga, lättare löpning och gymträning men också ta tillfället i akt att lära oss mer om kropp och knopp.
Dessutom finns det optimala förutsättningar för både MTB- och landsvägscykling i området.

Sol, hav, spanska tapas och varma kvällar och riktigt skönt häng med dina träningsvänner- det är vad vi vill ge dig möjligheten att hänga med på!! Vi packar ner träningskläder, solskyddsfaktor och badkläder och sedan hoppar vi på flyget ner till ------------ för en veckas kvalitétstid på ----------. Vi ger dig chansen att utveckla din träning och din teknik. Ska du med?
Kort sagt- vi har laddat på rejält för att maximera din träningsvecka. Anmäl dig och se till att komma riktigt laddad du också.

Välkommen med din intresseanmälan, johanna@komahalsa.se

 

Löpning är för alla, (den här träningsresa arrangeras av Freefoot)

--- Resan som gör alla till en bättre löpare, även de bästa.

 

Ladda för dagar fyllda med härlig löpning, energi, inspirerande föreläsningar och gemenskap!

Vi människor är byggda för att röra oss långa sträckor - både genom att gå och springa. Detta i alla typer av hastighet och terräng.

Att så många människor upplever skador eller stelheter relaterade till löpning betyder att något är fel. På denna resa får du lära dig grunderna för att göra löpning till något som känns lätt och sker utan skador.

Vi tar fram lättheten och spänsten i ditt steg

Vi lockar fram glädjen i löpningen

Under veckan får du två stycken individuella analyser, en i början och en i slutat av veckan. Vi kommer att arbeta med din andning, attityd, hållning och steg, samt leken i löpningen.

 

Löparresan är för dig som gillar att vara aktiv och hålla igång även på semestern. Till vardags hemma kanske du springer regelbundet, promenerar, simmar, eller annat, du gillar att hålla i gång helt enkelt! Eller så vill du komma igång och få inspiration till ett hälsosammare och mer aktivt liv. Oavsett så har du hamnat rätt. Tillsammans med Free:Foot kommer du få mycket ny kunskap om kroppens rörelse och rörlighet. Samt att hjälpa dig att komma på god fot med dina fötter! Låt deras skor bli ett verktyg för att ge dig full frihet i din rörelse och känsla.

Träningsresa med Freefoot, klicka här.