Kontakt Boka pass Inspiration

Om mig

 

Affärsidé

Jag vill ge dig möjligheter som individ att utveckla dina kunskaper om hur din kropp, knopp å själ fungerar, utifrån dina egna förutsättningar. Stärka å upprätthålla din självkänsla å ditt självförtroende. Lära dig hur du skonsamt bygger upp din kropp stark å hållbar inifrån å ut i vardagen å för framtiden. "Behålla det friska friskt" 

Vision

Därför erbjuder jag tillsammans med mina samarbetspartners olika verktyg som behövs för att du ska nå en  bra "helhetshälsa" genom fysisk aktivitet, motion, träning, föreläsningar, event, workshops å mycket mera i en familjär miljö.

Värdegrund

Hälsa är helhet- Vad menar jag då med detta? JO, min livsfilosofi är:

Hälsa för mig är att kommunicera en känsla av sammanhang, som leder till goda vanor och ett välmående i kropp, knopp & själ.

Jag vill

Jag vill att du som medlem hos mig ska känna dig hemma i dessa lokaler, känna dig bekväm med & hitta känslan av enkelhet i min träning å motions- utbud, i mitt "utbildningsgym".

Jag vill att du som medlem hos mig ska känna att här finns trygghet å verktygen för att du ska kunna utvecklas i kropp, knopp & själ mot dina uppsatta mål & drömmar.

Jag vill att du som medlem hos mig ska känna att jag är glad å tacksam över att just du är här och förgyller min/andras tid med din närvaro.

Jag vill att du som medlem ska känna att du tillhör KOM å HÄLSA- och därmed en klubbtillhörighet som känns exklusiv och speciell.

Jag vill hälsa dig varmt välkommen till mig å övriga medlemmar på KOM å HÄLSA;

Varför börja SEN, när du kan börja NU!!

 

 Historia

Vad tiden går fort när man har roligt, fyra år har jag, Johanna Skoglund haft öppet det mysiga träningscentret med det stora hjärtat. Jag vill välkomna dig som är träningssugen å/eller vill jobba med din livsstil och din personliga utveckling, till mig på KOM å HÄLSA!

Den 9 juni 2014 öppnade jag officiellt upp portarna till Falkenbergs nya fräscha friskvårdscenter med bla styrketräningsmaskiner, gruppträning i olika former å mycket mer, i den gemytliga delen gamla stan. I september 2018 bestämde jag ännu en gång att följa min uppsatta plan å då togs beslutet att det var dags för ännu en utvecklingsmöjlighet för mig, Kom å Hälsa å alla befintliga medlemmar så i december 2018 flyttade jag verksamheten till Murarevägen 30. Jag är så nöjd med detta beslut som även öppnade upp för att jag numer ska jobba bara med Kom å Hälsa framöver.  

Passa på att vara med oss (klubben), så hjälps vi åt med att bygga upp en unik å härlig känsla i och kring denna mysiga Studion i Kom å Hälsa-huset.
johanna@komahalsa.se

Kom å Träna med oss, glädje å rörelseglädje på hög nivå!
Jag ser fram emot att få vara en del av er hälsa! 

Hjärtligt välkomna! 
Johanna Skoglund med samarbetspartners

Hört från kund

"Här är en lugn, trygg och hjärtlig miljö, där alla är välkomna. Det känns inte som ett "vanligt" gym."
Fler medlemmar berättar om Kom å Hälsa .