Kontakt Boka pass Inspiration

Livsstilspaket

Hälsa-Skönhet-Hudvårdsprodukter baserade på ekologisk aloe vera

 

VILL DU HA EN NY START I VARDAGEN?

 C9, vanilj eller choklad

Lägg grunden till att må bättre. CHANGE 9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt hälsosammare jag. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig verktygen du behöver för att starta din förändring i dag!

Med CHANGE 9 tar du det första steget mot att etablera livslånga vanor som kommer hjälpa dig att uppnå varaktig viktkontroll. C9 är grunden i Forever F.I.T.-programmet å kommer att placera dig i bästa möjliga position för att nå optimal hälsa å bygga ditt nya, starkare jag.

C9 kan också användas som 9 dagars utrensningsprogram: av slaggprodukter i kroppen och påfyllning av ny näring å energi.
Passar dig som vill komma i form, ha en livsstilsförändring, bli av med ett livsstilsberoende, 
komma ur ekorrhjulet, få en ny kick osv..

OBS!! Du har 90 dagars nöjd kund garanti på produkterna

  

 

                                             
          

F 15, 1 & 2, vanilj eller choklad

En hälsosam livsstilsförändring med bestående resultat kräver tålamod och ett program som hjälper dig att få ett ultimat resultat av din träning, kost och kroppsförutsättningar för att kunna nå dina mål.

F15 består av tre kompletta kost- och träningsprogram. Du väljer mellan programmen Beginner 1 & 2, Intermediate 1 & 2 å Advanced 1 & 2 beroende på hur din aktiva livsstil ser ut. Varje program är alltså uppdelat i två nivåer, varje nivå är på 15 dagar vardera. Du kan enkelt välja att endast utföra nivå 1 eller båda nivåerna för varje program.

 

När du köper ett F15-paket får du en fullspäckad 48-sidig broschyr med all information som behövs för båda nivåerna samt produkter för 15 dagar för nivå 1.

F15 är särskilt utformat för att ge dig de verktyg som behövs för att du ska lyckas göra en livsstilsförändring för din hälsas skull. Programmet är komplett med noggrant utvalda produkter för en aktiv livsstil, träningsscheman, träningsvideos, hälsotips och kostråd, som hjälper dig att stanna kvar på din hälsosamma bana.

Produkterna som ingår i F15 ser du här nedan.
2x FOREVER ALOE VERA GEL™ (2 x 1 liter)
1x FOREVER FIBER™ (30 portionsförpackningar)
1x FOREVER THERM™ (60 tabletter)
1x FOREVER ULTRA™ (15 portioner)

Hur ser din aktiva livsstil ut? Välj den nivå i F15 som passar dig bäst:

F15 BEGINNER 1 & 2

F15 Beginner passar dig som är i början, eller som vill börja, en aktiv livsstil. Programmet hjälper dig att förändra ditt förhållningssätt till mat och träning.

Paketet innehåller noggrant utvalda produkter å en fullspäckad 48-sidig broschyr med ett träningsschema som gradvis ökar i ansträngningsgrad, tips som kan hålla din motivation uppe, goda å hälsosamma recept å information om hur du kan lägga upp din kost samt om hur olika råvaror kan påverka din hälsa. Programmet uppmuntrar å hjälper dig så att du kan behålla din nya, hälsosammare livsstil.

Välj F15 Beginner om följande stämmer in på dig:

Du har inte börjat eller har nyss börjat med din träning

Du vill få guidning i hur du ska tänka om kost och träning för att skapa permanenta livsstilsförändringar

Du vill tydligt kunna mäta och följa upp dina resultat