Kontakt Boka pass Inspiration

Kroppsmätning

Jag kommer göra ett uppehåll i detta utbudet. Ev att jag ordnar ett event i maj så alla som vill mäta sig får möjlighet då.
Gör din kroppsmätning  med Inbody 270 hos mig. En bra investering för dig själv men även för nära å kära runt omkring dig. Jag har tyvärr inte denna maskin hemma i nuläget!!!


Jag vill att alla ska få möjligheten att prova på detta verktyg i rent friskvårdssyfte å min vision är att 90% av alla Kom å Hälsare ska vilja ta ett aktivt beslut att faktiskt prova på InBodyn för sin egen skull. Hmm tänker nog du, ska jag våga göra en mätning på min insida? Mitt svar: Självklart ska du detta!! Du har bara att vinna på att göra den. Detta ger dig ett aha ser jag ut så i din muskelstyrka mellan höger å vänster sida. Är du balanserad? Behöver du bygga upp mer i din muskelmassa för att hjälpa skelett å leder? Hur ser det ut mellan dina organ med det viscerala fettet?
Med små medel å med enkla verktyg kan jag vägleda dig som vill jobba för att sänka risken med att få livsstilssjukdommar framöver men även bibehålla en god å aktiv vardagshälsa.


Kroppsmätning: 495 kr

    

Helo- aktivitetsarmband med unik teknologi, följer din livsstil å kan vara ett verktyg i din vardagshälsa!! 

Vid intresse att veta mer om Helo: klicka här