Kontakt Boka pass Inspiration

Agnes Kramer´s VM satsning

Under 2017 har jag utformat induviduell träning på land för Falkenbergs simklubb å deras ungdommar. Agnes har varit en av simmarna som märkt av många positiva resultat i sin simning i år. Hon har kört styrka, balans å rörlighet här med mig samt fått mer kunskap om hennes kropp å hur den funkar i teorin å även praktiken. Medvetenhet är en av nycklarna för att få å nå positiva framtida resultat mentalt å fysiskt i det man vill åstakomma. Givetvis tillsatt med en stor skopa, vilja, envishet, målmedvetenhet å tid som läggs ned samt med själ å hjärta, så knyts säcken ihop till en möjlighet!! //Johanna Skoglund

 

 

 

Agnes Kramer rekordsnabb i EM-debuten!!      "10 maj-2016"

Två finalplatser och tre svenska rekord – på fyra distanser. EM-debuten i Funchal på Madeira blev en femetta för Agnes Kramer, 18, från Åled.

– Jag är faktiskt nöjd. Det var en upplevelse att vara med och känna in arenan, call room och hur allt det fungerar, och det var väldigt kul att jag persade, säger hon.

Tre Hjärtan-simmaren – som nu blickar mot Paralympics i Tokyo om fyra år – hade själv alla de gamla svenska rekorden i klassen S8.

Den största putsningen gjorde Kramer, som tränar med SK Laxen, på 100 meter ryggsim, där hennes försökstid 1.31,98 var drygt tre sekunder bättre än hennes tidigare bästanotering.

I finalen var hon dock sekunden långsammare, vilket resulterade i en åttondeplats.

Dessutom satte hon svenskt rekord på 100 fritt (1.23,48, vilket gav en tiondeplats) och på 50 fritt (37,90, elva).

På 400 fritt blev hon åtta i finalen på 6.30,86.

På vilka distanser var du allra mest nöjd med din insats?

– 50 fritt var jag nöjd med, för det kändes som att jag fick ut båda armarna och satte tekniken mycket bättre. Men jag är nöjd med ryggsimmet också, för där satte jag det mesta förutom vändningen. Men den är också jättesvår.

Carl Fredrik Johansson,  21:35 - 10 maj, 2016, Parasport